• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

SweepBank ja teknologiayhtiö Tuum yhteistyöhön pankkialan Netflix-kokemuksen toteuttamiseksi

Ajankohtaista Dec 16, 2021

Asiakaslähtöinen ja täysin digitaalinen pankkipalvelu SweepBank ottaa käyttöönsä virolaisen teknologiayhtiö Tuumin ydinpankkipalveluiden alustan tarjotakseen asiakkailleen pankkialalta vielä puuttuvan Netflix-kokemuksen.

SweepBankin mobiilisovellukseen kehitetään pankkialan Netflix-kokemusta.
SweepBankin mobiilisovellukseen kehitetään pankkialan Netflix-kokemusta.

Mobiilipankkipalvelu SweepBankin tavoitteena on mullistaa ajatus siitä, miten pankit palvelevat asiakkaitaan. Ferratum Bank p.l.c.:n omistama SweepBank on kehittämässä palvelustaan yksityiskohtia myöten personoidun, jotta se vastaisi yksittäisten asiakkaiden tarpeisiin parhaalla mahdollisella tavalla. Palvelun käyttäjät tulevat saamaan tulevaisuudessa muun muassa heidän kulutus- ja säästämistottumuksiinsa perustuvia henkilökohtaisia tarjouksia, jotka ohjaavat optimaaliseen rahankäyttöön. Lisäksi SweepBank tulee hyödyntämään asiakkaiden palautteita ja toiveita uusien tuotteiden ja palveluiden käyttöönotossa.

Seuraava iso askel kohti niin sanottua pankkimaailman Netflix-kokemusta on yhteistyö virolaislähtöisen teknologiayhtiö Tuumin kanssa. Yhteistyön myötä SweepBank tulee hyödyntämään mobiilisovelluksessaan Tuumin tarjoaman alustan ydinpankkipalveluita sekä luotonanto- ja korttiominaisuuksia. Lisäksi alusta mahdollistaa SweepBankin käyttäjille eurooppalaiset SEPA-maksut ja kansainväliset FX-maksut Swift-pankkitunnisteen avulla. 

“SweepBank on herättänyt paljon kiinnostusta alalla, ja olemme erittäin innoissamme, että pääsemme tekemään yhteistyötä. Tuumin ydintekemisessä on nimenomaan kyse siitä, että pystymme tarjoamaan kattavan valikoiman toiminnallisuuksia, nopeasti ja joustavasti, jotta asiakkaamme voivat luoda uudenlaisia pankkikokemuksia ja varmistaa toimintansa myös tulevaisuudessa. SweepBankin innovatiivinen lähestymistapa personoituja pankkipalveluita kohtaan mahdollistaa sen, mitä asiakkaat ovat toivoneet jo pitkään: asiaankuuluvia palveluita sekä räätälöityjä talousneuvoja ja tukea”, Tuumin perustajajäsen ja CBO, Rivo Uibo kertoo. 

Uusi kumppani valikoitui yhteisen vision myötä

Tuum valikoitui SweepBankin kumppaniksi sen tarjoaman alustan monipuolisten toiminnallisuuksien sekä pankkialaan nähden poikkeuksellisen modernin ja joustavan lähestymistavan vuoksi. Nämä ominaisuudet tukevat erinomaisesti myös mobiilipankkipalvelun tavoitteita. Tuum tulee olemaan tärkeä osa SweepBankin kestävää kasvua, kun mobiilipankkipalvelu laajentaa kapasiteettiaan ja ottaa uusia asiakaslähtöisiä tuotteita käyttöönsä nopeallakin aikataululla. 

“Jotta SweepBank voi ravistella pankkialaa ja rakentaa asiakkailleen yksilöllisiä Netflix-kokemuksen kaltaisia palveluita, tueksi tarvitaan luotettava kumppani. Tuumin kanssa tehdyn tiiviin yhteistyön ja yrityksen aikaansa edellä olevien kykyjen ja joustavan asenteen avulla asiakkaille on pystytty tarjoamaan jo nyt erinomaisia tuotteita”, kertoo Julie Chatterjee, CCO ja Deputy CEO, Ferratum Bank plc. 

Tällä hetkellä SweepBankin mobiilisovellus tarjoaa sujuvan pääsyn arkea helpottaville säästötileille sekä veloituksettoman Mastercard-pankkikortin, jolla voi tehdä turvallisesti ostoksia verkossa tai puhelimen lähimaksulla. Mobiilipankkipalvelu on lanseerattu Suomen lisäksi Latviassa.

Lisätietoja SweepBankista:

SweepBank on intuitiivinen, yksinkertainen ja asiakaslähtöinen smartbank. Palvelua kehitetään yhdessä asiakkaiden ja kumppaneiden kanssa. SweepBank toimii tällä hetkellä Latviassa ja Suomessa, ja sillä on kunnianhimoisia laajentumissuunnitelmia. 

SweepBank-mobiilipankin omistaa Ferratum Bank p.l.c., jonka taustalla on kansainvälinen finanssiteknologiayritys Multitude SE. Ferratum Bank p.l.c.on julkinen osakeyhtiö, joka on rekisteröity Maltalle ja jolla on Malta Financial Services Authorityn toimilupa. SweepBankiin voi ottaa yhteyttä verkkosivuilla tai sovelluksen kautta. SweepBankin käyttöehdot, hinnasto ja palvelun kuvaus ovat saatavilla verkkosivustolla. 

www.sweepbank.com

Lisätietoja Tuumista:

Tuum on luonut ydinpankkipalveluiden modernin alustan. Tuumin API-lähtöinen, avoimeen dataan perustuva ja helposti konfiguroitava pankkialusta kattaa kaikki jälleenmyynti- ja yrityspankkiprosessit, minkä ansiosta pankit, fintech-alan startup-yritykset tai jopa finanssialan ulkopuoliset yritykset voivat helposti ottaa käyttöönsä asiakaslähtöisiä rahoitusratkaisuja. Palvelun modulaarisuus mahdollistaa sen, että jokainen yritys voi valita tarkalleen ne ominaisuudet, joita se sillä hetkellä tarvitsee, ja lisätä uusia ominaisuuksia aina tarpeen mukaan.

Tuum yhdistää teknologian ja pankkialan osaamisen. Yrityksen perusti pieni joukko virolaisia ​​talousalan IT-pioneereja vuonna 2019. Perustajilla oli takanaan vuosikymmenten kokemus suurten pohjoismaisten pankkien digitalisaatio- ja muutostyöstä. Yhtiö on hankkinut asiakkaita kaikkialta Euroopasta ja työllistää tällä hetkellä yli 70 henkilöä Tallinnassa, Berliinissä, Malagassa ja Lontoossa.

www.tuumplatform.com


Muuta luettavaa muualta:

Google Pay – kätevä tapa maksaa ostoksia

Google Pay on helppo ja kätevä tapa maksaa ostokset Android-laitteella kaupoissa, verkossa ja sovelluksissa.

Google Pay maksaminen onnistuu sadoissa sovelluksissa ilman maksutietojen ilmoittamista. Maksa liikennevälineessä, tilaa ruokaa tai osta lippu uuteen teatteriesitykseen yhdellä napautuksella. Se onnistuu, jos näet Buy with Google Pay -painikkeen.

Leave a Reply