• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Wise

Parannamme kansainvälistä pankkitoimintaa yhdessä

Rahan lähettäminen, käyttäminen, vastaanottaminen ja säilyttäminen kansainvälisesti eivät toimi niin kuin niiden pitäisi, koska kansainvälinen pankkijärjestelmä rakennettiin menneitä aikoja varten.

Sukupolvien ajan on pankit määritelty maiden rajojen perusteella. Perinteiset pankkitilit vangitsevat rahamme yhteen maahan tehden kansainvälisestä elämisestä vaikeampaa ja kalliimpaa kuin sen pitäisi olla. Tätä vallitsevaa tilannetta ei pitäisi hyväksyä.

Tänään emme enää näin teekään. Tavoitteenamme on korjata tilanne Wisen, maailman kansainvälisimmän tilin avulla. Se poistaa rajat rahankäytöltäsi tarjoamalla välittömät, supernopeat rahansiirrot, maksukortin, joka toimii kaikissa valuutoissa, tilitiedot, joilla rahaa voi vastaanottaa yli 30 maassa, tilit, joissa rahaa voi säilyttää turvallisesti yli 50 valuutassa, useissa valuutoissa toimivat suoraveloitukset sekä muita vallankumouksellisia ominaisuuksia.

TransferWise on nyt Wise

Tänään nimemme ottaa harppauksen ja saavuttaa sen, mitä varten me olemme jo rakentaneet – yhteisön täynnä monen valuutan avulla eläviä ihmisiä ja yrityksiä. Wise on meille kaikille, jotka elävät, matkustavat tai työskentelevät elättääkseen perheensä ympäri maailman. Se on kaikille meille, jotka haluavat poistaa välikäden, joka estää meistä olemasta oikeasti rajattomia.

Asiakkaiden kannalta kovin paljoa ei muutu heti aluksi. Meistä tulee “Wise” tai “Wise Business” – riippuen, miten käytät palveluamme. Voit käyttää samaa tiliä osoitteesta wise.com, käyttäen nykyistä sähköpostiasi ja salasanaasi. Et tarvitse uutta tiliä. Muutaman viikon päästä alamme ohjaamaan transferwise.com-sivuston käyttäjät suoraan wise.comiin.

Logomme on muuttunut ja sovelluksemme nimetään uudelleen. Kuvakkeemme – nopea lippu – pysyy kuitenkin yhä symbolina rahalle ilman rajoja. Tämän lisäksi tulet ehkä huomaamaan uusia värejä, sanavalintoja ja designeja.

Wisen käyttökokemus pysyy yhä nopeampana, edullisempana ja kätevämpänä kuin minkään muun vaihtoehdon. Oma tehtävämme säilyy samana. Me aiomme silti, ja aiomme aina, saada rahan liikkumaan kätevästi ilman rajoja.

Olemme kiitollisia siitä, että jo yli 10 miljoonaa teistä luottaa apuumme kansainvälisen elämänne helpottamisesta. Emme malta odottaa saavamme mukaan 100 miljoonaa seuraavaa käyttäjää jatkaessamme uuden, reilun ja läpinäkyvän rahamaailman rakentamista.

Olemme matkalla eteenpäin.