• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Yrityslaina

Yrityslaina on yritystoiminnan käynnistämiseen, pyörittämiseen tai laajentamiseen tarkoitettu laina. Yrityslaina on mahdollista saada joko pankista tai yksityisestä rahoituslaitoksesta, ja sen hinta määräytyy eri paikoissa hieman eri tavoin.

Kasvavan yrityksen ei tulisi joutua jarruttelemaan turhaan. Vakuudettoman yrityslainan hakeminen voi olla kelvollinen vaihtoehto silloin, kun haluat kasvattaa yrityksesi liiketoimintaa nopeasti tai hakea rahoitusta äkillisiin ja lyhytaikaisiin kulueriin.


OP Yrityslaina

Yrityslainalla rahoitat niin yrityksesi investoinnit, työvälinehankinnat kuin yritystoiminnan laajentamisen. Sovitamme laina-ajan ja maksuerät yrityksesi maksukyvyn mukaan sopiviksi. Näin rahoitusta vaativa hankkeesi ei rasita yritystoimintaasi liiaksi ja voit jakaa sen kustannukset tarvittaessa usealle vuodelle.

Asiantuntijat kartoittavat yrityksesi tarpeet ja tarjoavat sopivaa rahoitusratkaisua. Laskemme parhaan lainatarjouksen aina tapauskohtaisesti. Katsomme yritystäsi kokonaisuutena ja huolehdimme myös rahoitukseen liittyvien riskien hallinnasta.

Lähde: Op.fi / Yrityslaina


Nordea Yrityslaina

Erilaisia yritysrahoituksen käyttötarkoituksia voi olla yhtä monta kuin yrityksiäkin. Yrityksen perustaminen vaatii usein suuria investointeja sekä muita merkittäviä rahoitusjärjestelyjä. Myös vakiintuneemmassa elinkaarivaiheessa olevat yritykset tarvitsevat niin ikään rahoitusta toimintansa sekä kilpailukykynsä ylläpitämiseen tai tehostamiseen. 

Nordea tarjoaa erilaiset räätälöidyt vaihtoehdot yritysrahoitukseen, jotka sopivat juuri sinun yrityksesi tarpeisiin. 

Lähde: Nordea.fi / Yrityslaina


DanskeBank Yrityslaina

Yrityksen suuremmat investoinnit, rahoitetaan yleensä velkakirjalainalla. Tarvittava rahoitus on hyvä suunnitella yrityksen suunnitelmiin sopivaksi, sekä lyhyelle että pitkälle aikavälillä. Perehdymmekin sen vuoksi huolella yrityksesi taloustilanteeseen ennen kuin suosittelemme tarpeisiisi sopivaa ratkaisua.

Lainalaskimella voit suunnitella tarvitsemasi rahoituksen takaisinmaksua. Laskutoimituksen jälkeen lainan maksuohjelmasta näet maksuerien sisältämät korkojen ja lyhennyserien määrät sekä lainapääoman alenemisen.

Lähde: DanskeBank.fi / Yrityslaina