• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Suosituimmat Mobiilimaksusovellukset Suomessa

mobiilimaksaminen

Mobiilimaksaminen ja sen suosio on kasvanut räjähdysmäisesti viime vuosina. Yhä useammat suomalaiset ovat ottaneet käyttöönsä mobiilimaksusovelluksia, joiden avulla voi hoitaa kätevästi ja nopeasti niin lähimaksut, verkkokauppaostokset kuin kaverimaksutkin.

Suosituimmat mobiilimaksusovellukset:

  • MobilePay: MobilePay on tällä hetkellä Suomen ylivoimaisesti suosituin mobiilimaksusovellus. Se on helppokäyttöinen ja monipuolinen sovellus, jonka avulla voi maksaa lähimaksuja, tehdä verkkokauppaostoksia ja siirtää rahaa kavereille. MobilePaytä voi käyttää useimmissa suomalaisissa kaupoissa ja verkkokaupoissa.
  • Pivo: Pivo on toinen suosittu mobiilimaksusovellus, joka tarjoaa samanlaisia ominaisuuksia kuin MobilePay. Pivo on erityisen suosittu nuorten aikuisten keskuudessa. Sovellus on integroitu useisiin sosiaalisen median palveluihin, mikä tekee kaverimaksuista helppoja ja nopeita.
  • Siirto: Siirto on suomalaisten pankkien kehittämä mobiilimaksusovellus, jonka avulla voi siirtää rahaa reaaliajassa tililtä toiselle. Siirtoa ei voi käyttää lähimaksuihin tai verkkokauppaostoksiin, mutta se on kätevä ja nopea tapa siirtää rahaa kavereille tai perheenjäsenille.
  • Apple Pay: Apple Pay on Applen kehittämä mobiilimaksusovellus, joka on saatavilla iPhonelle ja Apple Watchille. Apple Paytä voi käyttää lähimaksuihin ja verkkokauppaostoksiin. Sovellus on integroitu Applen laitteisiin, joten sen käyttö on helppoa ja nopeaa.
  • Google Pay: Google Pay on Googlen kehittämä mobiilimaksusovellus, joka on saatavilla Android-laitteille. Google Paytä voi käyttää lähimaksuihin ja verkkokauppaostoksiin. Sovellus on integroitu Googlen palveluihin, joten sen käyttö on helppoa ja nopeaa.

Mobiilimaksusovelluksen valinta:

Mobiilimaksusovellusta valitessa kannattaa ottaa huomioon omat tarpeet ja mieltymykset. Seuraavassa on muutamia asioita, joita kannattaa pohtia:

  • Mihin aiot käyttää mobiilimaksusovellusta? Haluatko maksaa sillä lähimaksuja, verkkokauppaostoksia vai kaverimaksuja?
  • Millä laitteella aiot käyttää mobiilimaksusovellusta? Kaikki mobiilimaksusovellukset eivät ole saatavilla kaikille laitteille.
  • Mitä ominaisuuksia mobiilimaksusovellukselta toivot? Haluatko esimerkiksi, että sovelluksessa on mahdollisuus kerätä bonuksia tai seurata omia kulutustottumuksia?

Mobiilimaksamisen tulevaisuus Suomessa:

Mobiilimaksamisen suosio kasvaa varmasti tulevaisuudessa. Yhä useammat kaupat ja verkkokaupat ottavat käyttöön mobiilimaksut, ja uusia mobiilimaksusovelluksia kehitetään jatkuvasti. On todennäköistä, että mobiilimaksut tulevat korvaamaan käteisen ja pankkikorttien käytön lähes kokonaan tulevaisuudessa.

Leave a Reply