• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Asuntolaina

Asuntolaina on laina, joka myönnetään pääasiassa asunnon ostoa tai peruskorjausta varten. Velan vakuutena on yleensä kyseinen asunto, millä on vaikutusta lainasta perittävään korkoon.


Nordea Asuntolaina

Notkea asuntolaina suunnitellaan aina sinun tarpeidesi mukaan. Asuntolaina-asiakkaana käytössäsi on maksuton LyhennysJousto, pitkä laina-aika sekä maksuttomat päivittäispalvelut. Tutustu notkeaan asuntolainaan ja hae asuntolainaa verkossa.

Lähde: Nordea.fi


OP Asuntolaina

Asunto on monen suomalaisen suurin sijoitus. Kun pankkiasiat hoituvat, arki on sujuvaa ja asuntolainaa voi maksaa pois huoletta. Osuuspankin omistaja-asiakkaana saat hyötyjä läpi elämän ja etuja elämäsi tärkeimpiin asioihin. Asuntolainasi kerryttää OP-bonuksia, joita käytetään esimerkiksi uuden kotisi vakuutuslaskuihin. Saat myös tuntuvat alennukset pankkipalveluista ja vakuutuksista sekä uudistuneet sijoittamisen edut.

Lähde: op.fi/asuntolaina


DanskeBank Asuntolaina

Oma kodin hankinta on fiksu päätös, ja elämä asuntolainan kanssa vapaampaa kuin äkkiseltään ajattelisi.  Omistusasunnossa kartutat varallisuutta itsellesi sen sijaan, että maksat vuokraa toiselle.

  • Voit hakea meiltä lainaa pieniä tai suuria hankintoja varten, vaikka et olisi vielä Danske Bankin asiakas 
  • Kun otat meiltä lainan, halutessasi huolehdimme myös päivittäisistä pankkipalveluistasi
  • Autamme sinua talouteesi liittyvissä kysymyksissä – me uskomme, että jokaisella on oikeus taloudelliseen mielenrauhaan

Lähde: DanskaBank.fi