• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Autolaina

Autolaina on auton ostoa varten haettava laina, jota haetaan pankista tai muusta rahoituslaitoksesta. Kyseessä on tyypillisesti vakuudeton laina, jolla katetaan auton ostosta koituvat kustannukset. Joissakin tapauksissa autolainalle voidaan vaatia vakuus, joksi käy esimerkiksi aiemmin ostettu ajoneuvo.


OP Autolaina

Voit hakea OP:lta kolmea erityyppistä autolainaa. Ne eroavat toisistaan vakuuksien, koron ja lainan maksimäärän osalta. Voit valita vakuudellisen autolainan, vakuudettoman autolainan tai auton osamaksurahoituksen. Meiltä löydät siis varmasti sinulle sopivimman tavan rahoittaa auton osto.

Autolainan hakeminen OP:lta on fiksua. Emme koskaan piilottele korkoja tai kuluja. 

Lähde: OP.fi / Autolaina


Nordea Autolaina

Jos unelmoit omasta autosta, tai olet vaihtamassa vanhaa autoa uudempaan, hae autorahoitus Nordealta. Vakuudeton Autolaina sopii sinulle erityisesti, kun olet hankimassa käytettyä autoa. Muut vaihtoehtomme autorahoitukselle ovat auton osamaksu ja yksityisleasing. Hae tarpeeseesi sopiva autorahoitus ja tee unelma-autostasi totta.

Nordean autolainalla toteutat autoiluun liittyvät unelmasi ilman vakuuksia. Autolaina myönnetään Joustoluottona, jota voi tarvittaessa korottaa.

Lähde: Nordea.fi / Autolaina


DanskeBank Autolaina

Auto on yksi elämän suurimmista hankinnoista ja vaatii usein lisärahoitusta. Autolaina.fi-palvelu auttaa hankinnan jokaisessa vaiheessa. Autohakumme avulla löydät helposti toiveidesi mukaisen auton uusien ja käytettyjen autojen joukosta. Kun sopiva auto on löytynyt, voit hakea sitovan rahoituspäätöksen samalta istumalta.

Autorahoituksen kuukausierään vaikuttaa auton hinta, maksettava käsiraha, korko sekä mahdollisen viimeisen erän suuruus. Laske autolainalaskurillamme omaan talouteesi sopiva kuukausierä.

Lähde: DanskeBank.fi / Autolaina