• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Kulutusluotto

Kulutusluotto on luotto, joka on myönnetty tai luvattu kuluttajalle lainana, maksulykkäyksenä tai muuna taloudellisena järjestelynä kuluttamista varten. Kulutusluottotermin alle lasketaan kaikki vakuudettomat ja vakuudelliset luotot, jotka on otettu kulutustarkoitukseen. Kulutusluotot ovat yleensä verrattain lyhytaikaisia, kestoltaan alle viiden vuoden lainoja, joiden suuruus on tyypillisesti muutamia tuhansia euroja. Kulutusluottoja tarjoavat niin pankit kuin yksityiset suomalaiset ja muunmaalaiset luottospesialistit.

Kulutusluottojen vuosikorot vaihtelevat tyypillisesti 9–30 %:n välillä. Huomattavasti suurempiakin korkoja on peritty. Suurin yksittäinen tekijä koron suuruuteen on lainanottajan kyky antaa luotolle vakuus.


OP Kulutusluotto

Remontti, auto tai muu iso hankinta? Vertaile kulutusluottoja ja selvitä, mikä kulutusluotto on sinulle edullisin vaihtoehto. Kun haet kulutusluottoa tai kulutuslainaa omasta pankista, voit saada rahoituksen kohtuullisella korolla ja sinulle sopivalla takaisinmaksuajalla.

Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa 2 000 –  15 000 euroa. Vakuudellista kulutusluottoa voit hakea 8 000 eurosta ylöspäin.

Lähde: op.fi


Nordea Kulutusluotto

Nordean kulutusluotto on laina, joka myönnetään nimensä mukaisesti asiakkaan kulutustarpeeseen. Voit hakea kulutusluottoa esimerkiksi kodin sisustamiseen, auton hankintaan tai vaikka tulevaisuuden lomamatkaa varten.

Voit hakea kulutusluottoa suoraan verkosta ja saat lainapäätöksen nopeasti. Kulutusluottohakemuksen voit tehdä Nordean pankkitunnuksilla. 

Lähde: nordea.fi


DanskeBank Kulutusluotto

Käyttölaina on jatkuvasti voimassa oleva luotto suunnitelmien ja arjen yllättävien menojen rahoittamiseen

Sovittuasi Käyttölainasta kanssamme, se on jatkuvasti käytettävissäsi. Voit siirtää rahaa tilillesi, maksaa laskuja ja tasata suurempia kuluja useammalle kuukaudelle. Käyttölainan avulla sinulla on mahdollisuus pitää maksupuskuria yllättävien ja toistuvien isojen menojen, kuten autohuollon, varalta. Voit tarvittaessa hakea Käyttölainaasi korotusta verkkopankissa.

Lähde: DanskeBank.fi