• Ota yhteyttäinfo@carnivalnews.net

Uusi MobilePay on täällä: Turvallisempi, helppokäyttöisempi ja monipuolisempi

MobilePay

MobilePay on uudistunut ja tuonut markkinoille uuden, entistäkin paremman sovelluksen. Uusi sovellus tarjoaa useita uusia ominaisuuksia ja parannuksia, jotka tekevät mobiilimaksamisesta entistäkin turvallisempaa, helpompaa ja monipuolisempaa.

Uuden MobilePay-sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

Parempi turvallisuus: Uusi sovellus hyödyntää uusimpia tietoturvateknologioita ja tarjoaa useita turvallisuusominaisuuksia, kuten biometrisen tunnistautumisen ja PIN-koodin.

Helppokäyttöisyys: Uusi sovellus on suunniteltu entistäkin helppokäyttöisemmäksi. Käyttöliittymä on selkeä ja intuitiivinen, ja kaikki tärkeimmät toiminnot ovat helposti löydettävissä.

Monipuolisuus: Uusi sovellus tarjoaa useita uusia ominaisuuksia, jotka tekevät siitä entistäkin monipuolisemman maksuvälineen. Voit esimerkiksi:

  • Lähettää ja vastaanottaa rahaa nopeasti ja helposti
  • Maksaa verkkokaupoissa
  • Maksaa laskuja
  • Jakaa kuluja ystävien kanssa
  • Lahjoittaa hyväntekeväisyyteen

WeShare tekee paluun: Uusi MobilePay-sovellus tuo takaisin kaivatun WeShare-ominaisuuden, joka mahdollistaa kulujen helpon jakamisen ystävien ja perheenjäsenten kesken.

Miten saan uuden MobilePay-sovelluksen käyttöön?

Uusi MobilePay- sovellus on saatavilla App Storesta ja Google Playsta. Jos olet jo MobilePayn käyttäjä, sovellus päivittyy automaattisesti uuteen versioon. Jos et ole vielä MobilePayn käyttäjä, voit ladata sovelluksen ilmaiseksi sovelluskaupasta. Mikäli mobilepay ei toimi , suosittelemme ottamaan yhteyttä mobilepayn asiakastukeen.

Lisätietoa uudesta MobilePay-sovelluksesta löydät osoitteesta: https://mobilepay.fi/

Uusi MobilePay on kätevä, turvallinen ja monipuolinen mobiilimaksamisen ratkaisu, joka sopii kaikille. Lataa uusi sovellus jo tänään ja kokeile itse!

One thought on “Uusi MobilePay on täällä: Turvallisempi, helppokäyttöisempi ja monipuolisempi”

Leave a Reply