POP-pankki

POP-pankki -ryhmään, eli Paikallisten Osuuspankkien ryhmään, kuuluu Suomessa 38 pankkia. POP-pankit ostavat keskuspankkipalvelut Aktia pankilta. Vuonna 2010 POP-pankeilla oli yli 300 000 asiakasta ja 143 konttoria ja palvelupistettä. Jatkossa se laajentaa toimintaansa pankkipalveluiden lisäksi myös vakuutuspalveluiden tarjoamiseen, sillä POP Vakuutus tarjoaa kaikki tavallisimmat vakuutukset asiakkaille vuodesta 2012 alkaen.

POP pankin palvelut

Päivittäisasiointiin on tarjolla lukuisia eri vaihtoehtoja. Internetissä henkilökohtaista pankkipalvelua saa osoitteessa www.poppankki.fi ja lähimmässä konttorissa piipahtaminen kannattaa aina, jos vain asiakas niin haluaa.

Tilejä löytyy eri käyttötarkoituksiin. Käyttelytili on tarkoitettu päivittäisten raha-asioiden hoitoon ja talletustilillä voi säästää pahan päivän varalle tai johonkin isompaan hankintaan. Tileihin voi liittää erilaisia POP pankin POP Visa kortteja. Palvelujen keskittämisellä voi vaikuttaa siihen, kuinka paljon pankkipalvelut maksavat ja mitä muita etuuksia on tarjolla.

Lainoja myönnetään niin tämän päivän haasteisiin kuin tulevaisuuden suunnitelmiinkin. Asuntolaina ja ASP ovat kodinhankkimisen rahoitusratkaisuja ja valtion takaamalla opintolainalla opiskelu onnistuu luontevasti. POP Jousto puolestaan on vakuudellinen kulutusluotto, joka antaa joustovaraa uusiin hankintoihin ja yllättäviin menoihin.

Säästäminen puolestaan onnistuu niin tilille kuin rahastoonkin. Unohtaa ei sovi sitäkään, että asiakas voi myös säästää ja sijoittaa vakuutuksiin, jolloin hyöty on ikään kuin kaksinkertainen. Tätä kutsutaan POP Säästövakuutukseksi. Muita vakuutuksia ovat POP perus-, matka-, eläke- ja vakavan sairauden vakuutus. Vakuuttaa voi myös oman lainansa, jolloin takaisinmaksu ongelmatilanteissa helpottuu.

Jäseneksi POP pankkiin

POP pankin jäseneksi voi liittyä joko lähimmässä konttorissa tai sitten täyttämällä liittymislomakkeen pankin Internet-sivuilla. Jäseneksi liittyminen edellyttää pienen pankkikohtaisen osuusmaksun maksamista, mutta tuo summa on samalla sijoitus sillä saatavien etujen vuoksi. Joissakin pankeissa jäsenet voivat tehdä myös sijoituksen pankin osuuspääoman lisäosuuksiin.

About admin